Храна преточена во уметност

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Готвењето само по себе е наука, но останува на шефовите да го претворат во уметност, нешто што нашите мајстори го прават со години.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Најдобра храна

 
во Гостивар
 
 
 
 
 

Место за прослави

 
за Вас и Вашите најмили
 
 
 
 
 
 
 
 

За нас

 

Нашиот ресторан

 
Ресторан - Фиш Хаус Делфин е идеално место за јадење, за деловни состаноци или за уживање во незаборавни моменти со пријателите за секаков вид семејна манифестација или прослава.

Ресторанот нуди дневна услуга за појадок, ручек и вечера за сите клиенти. Исто така, во ресторанот ќе можете да уживате во специјална пица како ниту едно друго место во областа Тетово - Гостивар.

Месото подготвено во ресторанот е локално изворно и гарантирано за највисок квалитет и стандарди. Нашите салати и супи ги комбинираат свежината, вкусот и традицијата на традиционалната кујна.

Вие само посетете нè и ветуваме дека ќе сакате повторно да се вратите!
 
 
 
 
 
 

Што може да се најде во Фиш хаус Делфин

 

Што нудиме

 
 
 
 

Ресторан

 
 
 
 
 
 

Рибник

 
 
 
 
 
 

Зоолошка градина

 
 
 
 
 
 

Сала за свадби

 
 
 
 
 
 
 

Фиш хаус Делфин

 

Нашиот ресторан

 
 
 

Прекрасен амбиент

 
Нашиот ресторан е идеално место за јадење, деловни состаноци или уживање во незаборавни моменти за секаков вид на прослави.
 
 
 
 
 

Највкусна храна

 
Нашата гурманска кујна со деликатно подготвени јадења ќе ја направи вашата посета на ресторанот незаборавно кулинарно искуство.
 
 
 
 
 

Свежа риба

 
Нашето мени ја истакнува разновидноста на јадења, а еден од нашите главни специјалитети е рибата што ја култивираме сами.
 
 
 
 
 
 
 

Свежо и квалитетно

 

Рибник

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Свежа риба во секое време

 
 
 
 
 
 
 

Голем избор на риби

 
 
 
 
 
 
 

Експресна подготовка

 
 
 
 
 
 
 
 

Слики од нашиот рибник

 
 
 

Забава за секоја возраст

 

Зоолошка градина

 
 
 
 
 
 
 

Забава за големи и мали

 
 
 
 
 
 
 

Дружење со животните

 
 
 
 
 
 
 

Фотографирање со животните

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Слики од зоолошката градина

 
 
 

Вашиот најважен ден

 

Свадбени прослави

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Организирање на свадби

 
 
 
 
 
 
 

Голем капацитет на гости

 
 
 
 
 
 
 

Квалитетна услуга

 
 
 
 
 
 
 
 

Слики од салата

 
 
 
 
 
 
 

Контактираjте нè

 
*
 
*
 
*