Restauranti – Fish House Delfin

Kuzhina jonë është një nga pikat me të cilat krenohemi. Kuzhina në vetvete është shkencë, por i takon shefave ta kthejnë atë në art, gjë që e kanë bërë prej vitesh mjeshtrat tanë në restorantet më në zë në vendin tonë, Çegran,

Krenohemi me kujdesin e shefave e kuzhinierëve tanë ndaj detajeve dhe përkushtimin maksimal të tyre për përsosmëri drejt një stili jetese të shëndetshëm! Kuzhina jonë gourmet me gatimet e përgatitura me delikatesë, do ta shndërrojnë vizitën tuaj në Restaurantin – Fish House Delfin në një eksperiencë kulinare të paharrueshme. Në menunë tonë spikat shumëllojshmria e pjatave, duke filluar nga peshku të cilin e kultivojmë ne, por edhe mish të freskët, perimeve e produkteve të tjera organike të zones, tepër të shijshme.

Mishi i përgatitur në Restaurantin – Fish House Delfin është produkt vendi dhe i garantuar për cilësinë dhe standartet më të larta. Specialitetet tona të mishit dhe të peshkut ofrohen si në zgarë edhe në furrë. Sallatat dhe supat tona ndërthurin freskinë, shijen dhe traditën e kuzhinës tradicionale.

Restaurantin – Fish House Delfin gjithashtu ofron çdo ditë shërbimin e mëngjesit, drekës dhe darkës për të gjithë klientët. Gjithashtu, tek Restaurantin – Fish House Delfin, ju do të mund të shijoni pica speciale, si në asnjë vend tjetër në Gostivar.

Restauranti – Fish House Delfin është vendi ideal për të ngrënë mirë, për takime biznesi ose për të shijuar momente të paharrueshme me miqtë tuaj për çdo lloj eventi apo gëzimi familjar.

Ju vetëm na vizitoni dhe ju premtojmë se do të doni të ktheheni përsëri!

Restauranti – Fish House Delfin, një shtëpi jashtë shtëpisë!