USHQIM I SHNDËRRUAR NË ART

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Gatimi është një shkencë më vete, por u takon shefave të kuzhinës ta kthejnë në art, diçka që mjeshtrit tanë e bëjnë prej vitesh.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ushqimi më i mirë

 
në rajonin e Pollogskit
 
 
 
 
 

Vend për festa

 
për ju dhe të dashurit tuaj
 
 
 
 
 
 
 
 

RRETH NESH

 

Restoranti ynë

 
Restoranti- Fish House Delfin është një vend ideal për të shijuar ushqimin, për takime biznesi apo për të shijuar momente të paharrueshme me miqtë për çdo lloj eventi apo feste familjare.


Restoranti ofron shërbim të përditshëm të mëngjesit, drekës dhe darkës për të gjithë klientët. Gjithashtu, në restorant do të mund të shijoni një picë të veçantë si në asnjë vend tjetër në zonën Tetovë - Gostivar.

Mishi i përgatitur në restorant është prodhim vendor dhe i garantuar për cilësinë dhe standardet më të larta. Sallatat dhe supat tona kombinojnë freskinë, shijen dhe traditën e kuzhinës tradicionale.

Ju vetwm na vizitoni dhe ju premtojmë se do të dëshironi të ktheheni përsëri!

 
 
 
 
 
 

ÇFARË MUND TË GJENDET NË FISH HOUSE DELFIN

 

Çfarë ofrojmë

 
 
 
 

Restorant

 
 
 
 
 
 

Fermë peshku

 
 
 
 
 
 

Kopsht zoologjik

 
 
 
 
 
 

Sallë për dasma

 
 
 
 
 
 
 

FISH HOUSE DELFIN

 

Restoranti ynë

 
 
 

Ambient i bukur

 
Restoranti- Fish House Delfin është një vend ideal për të shijuar ushqimin, për takime biznesi apo për të shijuar momente të paharrueshme me miqtë për çdo lloj eventi apo feste familjare.
 
 
 
 
 

Peshk i freskët

 
Menynë tonë e thekson një shumëllojshmëri gatimesh dhe një nga specialitetet tona kryesore është peshku që kultivojmë vetë.
 
 
 
 
 

Ushqimi më i shijshëm

 
Kuzhina jonë gustator me pjata të përgatitura me delikatesë do ta bëjë vizitën tuaj në restorant një eksperiencë të paharrueshme kulinare.
 
 
 
 
 
 
 

I FRESKËT DHE CILËSOR

 

Fermë peshku

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Peshk I freskët në çdo kohë

 
 
 
 
 
 
 

Zgjedhje e madhe peshku

 
 
 
 
 
 
 

Përgatitje ekspres

 
 
 
 
 
 
 
 

FOTOGRAFI NGA FERMA JONË E PESHKUT

 
 
 

ARGËTIM PËR ÇDO MOSHË

 

Kopshti zoologjik

 
 
 
 
 
 
 

Argëtim për të mëdhenj dhe të vegjël

 
 
 
 
 
 
 

Shoqërim me kafshët

 
 
 
 
 
 
 

Fotografim me kafshët

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

FOTOGRAFI NGA KOPSHTI ZOOLOGJIK

 
 
 

DITA JUAJ MË E RËNDËSISHME

 

Festimet e dasmave

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Organizim dasmash

 
 
 
 
 
 
 

Kapacitet i madh myafirësh

 
 
 
 
 
 
 

Shërbim cilësor

 
 
 
 
 
 
 
 

FOTOGRAFI NGA SALLA

 
 
 
 
 
 
 

Na kontaktoni

 
*
 
*
 
*